Contact us

If you didn’t find answers to all of your questions on our website, please feel free to contact us directly via this form:




    By submitting this contact form, you consent to the collection of your data. This information will be used solely for the purpose of addressing your inquiry and will not be shared with third parties. For more information on how we handle your data, please refer to our Privacy Policy.

    UpSteer by Asseco - Blog

    Predstavujeme druhý startup v programe UpSteer

    Vitajte v športovej komunite. Vitajte v mysportoffice.

    mysportoffice je sociálna sieť, ktorá poskytuje jedinečný priestor pre networking a prezentáciu v športovom odvetví. Športovec, tréner, manažér či novinár na jednom mieste zdieľa svoju športovú, ale aj profesionálnu kariéru, štatistiky, portfólio a skúsenosti. Zároveň je možné jednoducho nadväzovať kontakty s ďalšími užívateľmi, organizáciami alebo fanúšikmi.

    Nech majú všetci talentovaní športovci rovnakú

    šancu uspieť

    Platformu založili bratia, rodáci zo Skalice – Filip a Kamil Kotvan. Obaja sú bývalí hokejisti, a tak majú k športu naozaj blízko. Poznajú športové prostredie doma aj v zahraničí. Keďže sa už hokeju aktívne nevenujú, avšak pri športe chceli zostať, rozhodli sa podeliť o svoje skúsenosti a poznatky a pretaviť ich do budúcnosti platformy mysportoffice. Chcú tak pomôcť rásť mnohým iným športovým talentom.

    Prvá idea vznikla už v roku 2018 s nápadom zamerať sa len na hokejistov a manažérov. Neskôr si zakladatelia Filip a Kamil uvedomili, že podobné problémy riešia aj ďalšie subjekty v športe, ako sú práve tréneri, organizácie či športoví novinári. Dôležité pre nich bolo, aby mali športovci rovnaké možnosti a príležitosti v dosahovaní športových úspechov. Reálne na základoch projektu začali pracovať na prelome rokov 2020-2021, kedy začali aktívne zbierať dáta, oslovovať ľudí zo športovej oblasti , organizovať stretnutia, získavať spätnú väzbu a ďalej rozvíjať celý projekt.

    Športové CV na jednom mieste

    Platforma mysportoffice je navrhnutá špeciálne pre športové odvetvie. Poskytuje výnimočné miesto pre športovcov, trénerov, manažérov, organizácie a športových nadšencov, aby sa spojili a podelili sa o svoje skúsenosti, úspechy a pokroky.

    mysportoffice dáva priestor na akceleráciu mladým

    talentovaným športovcom

    Používatelia si môžu vytvoriť osobný profil, akoby športový životopis a prezentovať tak svoju kariéru, zručnosti, skúsenosti, znalosti a záujmy. Môžu tiež vyhľadávať a spájať sa s ostatnými užívateľmi platformy mysportoffice, zviditeľniť sa a posúvať tak svoje možnosti na ceste vlastnej športovej kariéry.

    Aplikácia podporuje podnetné a konštruktívne prostredie, v ktorom môžu používatelia získavať cenné informácie a spätnú väzbu od svojich kolegov. Pomáha rásť a zlepšovať sa nielen jednotlivcom, ale prispieva aj k celkovému rastu športovej komunity.

    Kto stojí za mysportoffice?

    Filip Kotvan je starší z bratov Kotvanovcov a prvotná myšlienka vzniku mysportoffice napadla práve jemu. Z vlastnej skúsenosti, kedy ukončil športovú kariéru, a z pozorovania športového prostredia nadobudol pocit, že tu chýba akási platforma, ktorá by umožňovala poskytnúť rovnaké šance a podmienky na prerazenie talentovaných športovcov. Aj napriek tomu, že sa už Filip nevenuje športu profesionálne, tak športom stále žije a vo voľnej chvíli si neváha ísť hocikedy zahrať hokej a pripomenúť staré dobré časy.


    Kamil Kotvan má 21 rokov a myšlienku vytvorenia „športového LinkedInu“ si veľmi rýchlo osvojil, preto momentálne stojí na čele spoločnosti mysportoffice. Aktuálne študuje marketingový manažment v Dánsku, pričom posledný ročník plánuje dokončiť diaľkovým štúdiom v Anglicku.

    Tím mysportoffice dnes tvorí 10 ľudí a keďže ambície sú vysoké, možno ich bude onedlho oveľa viac.

    Dnes je platforma zameraná primárne na hokej a futbal v rámci Slovenska a Českej republiky. V súčasnosti je možné vytvoriť si profil ako športovec, tréner alebo fanúšik. Neskôr bude možné zaregistrovať sa aj ako manažér, organizácia alebo novinár. V budúcnosti vidia potenciál aj v iných obľúbených športoch na zahraničných trhoch. Najmä v škandinávskom regióne, kde sú populárne aj iné športy ako napríklad hádzaná.

    O inkubátore UpSteer sa dozvedeli od známeho, ktorý zastupuje úspešný slovenský startup Whoo app a jeho príbeh je taktiež previazaný s Assecom.

    Chalani hovoria, že: ,,Skúsenosti sú nad zlato“ a  sú vďační za možnosti, ktoré od života dostávajú a chcú ich čo najlepšie využiť.

    My im budeme na ich ceste držať palce.

    UpSteer – Helping you shape the future